Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Fast Rock Factory

Fast Rock Factory (ay) julkaisi toimivuosiensa aikana useita suomalaisbändien levyjä. Levy-yhtiön oli perustanut Aape jo ennen varsinaisen yrityksen perustamista ja oli myös julkaissut useita levyjä tuolla nimellä.
Vuonna 2006 perustimme Aapen kanssa vuonna 2006 Fast Rock Factory avoimen yhtiön, jossa omistus oli puoliksi. Kun tulin levy-yhtiöön mukaan ja teimme yhtiösopimuksen virallisesti, päätimme jatkaa hyväksi havaitulla ja jo tunnetulla nimellä avoimessa yhtiössäkin.

Toimenkuvani

Fast Rock Factory avoin yhtiö (toinen perustaja/omistaja, 2006-2009)
Levy-yhtiö: Pressi- ja mainosmateriaali yms.
Ohjelmatoimisto (Unity Music): Keikkajulisteet, flyerit, muu mainosmateriaali.
Tulipyörä Shop -myymälä: Myynti, asiakaspalvelu, tuotetilausten käsittely, postitus, myymälämainosmateriaali, lehti-ilmoitukset, verkkokaupan ylläpito, tilaukset, varastonhoito yms.

Taustaa

Vuokrasimme liiketilan Rautatienkatu 12 (Aholan talo), johon tuli Tulipyörä-myymälä, jossa myimme vaatteita ja äänilevyjä ym. tavaraa. Tiloissa sijaitsi yritykseen kuuluvat levy-yhtiö ja ohjelmatoimisto.
Alivuokralaisiksi tulivat Lammas Zine ja Pekka Productions.

Yrityksen toimiala oli laaja. Siihen kuului levyjen julkaisua, keikkojen järjestämistä sekä äänilevy- ja vaatemyyntiä myymälässämme sekä keikoilla.
Unity Musicin (ohjelmatoimiston) kautta Aape järjesti ulkolaisia isojakin punk-bändejä (Madball, The Casualties) mm. Lahteen Torveen ja Helsingin Nosturiin.

Yritystoiminta ei kuitenkaan lähtenyt odotetusti käyntiin. Myymälä lakkautettiin ja siirryimme pelkästään verkkoon, jota varten vuokrasimme vanhasta Upon valimosta tilat nettikaupan varastolle sekä toimitiloiksi. Jatkoimme normaalisti levy-yhtiötoimintaa ja ohjelmatoimistoa.

Varaston pienentyessä, tilatarvekin pieneni, joten muutimme kaverini yrityksen tiloihin alivuokralaiseksi. Lopulta näytti siltä että toiminta kannattaisi lopettaa, joten hoidin tavaroiden/varaston ja kaluston tyhjennysmyynnin. Vuonna 2009 avoinyhtiö lakkautettiin ja jatkoimme tahoillamme.

Alla Fast Rock Factoryn julkaisut, jotka toteutimme ay:n kautta.

Äänilevyt
tulossa

%d bloggaajaa tykkää tästä: