Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Muuta oheistoimintaa

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Chambers Magazinen taiton lisäksi vuosien saatossa olen saanut tehtäväkseni tehdä keikkajulisteita, flyereitä, verkkobannereita, lehti-ilmoituksia sekä pari teepaita-designia.

Työnäytteitä on tulossa.

Musiikkivideot

Olen esiintynyt kahdella musiikkivideolla taustalla:
Morning After – Back To Basics
Video kuvattiin silloisessa Mariankadun bändikämpässä.
SMC Hoodrats – Lahden sininen
Video kuvattiin Rooster Pubissa ja Ravintola Torvessa. Videolla on vierasvokalisteina St. Hoodin ja Hammertime (nyk.) laulajat.

Vierailuita

Tein vierailevan puheosuuden Ratto ja Lehtisäiliö 7″ -julkaisuun.

Oi! Lahtelaista! -tatuointi

Lahen Pojat tekivät kappaleen Oi! Lahtelaista, jonka sävel oli alun perin englantilaisen punk-legendan The Business kappale. Siinä minulla ei ollut muuta roolia kuin huutaa taustakuorossa.
Tatuoin Oi! Lahtelaista -tekstin rintaani. En muista sloganin syntyä, mutta sanotaan näin, että en olisi ottanut tekstiä tatuointina, jos en olisi keksinyt sitä…
Kuva tatuoinnista on ollut Etelä-Suomen Sanomien Treffi-liitteen kannessa sekä Lahtea käsittelevän jutun yhteydessä. Tatuointikuva on ollut Kotiseututatuoinnit: Lahti -näyttelyssä ja samannimisessä kirjassa.

Lihamuki

Rooster Festin ns. Koistisklubin ohjelmistoon kuului myös AV:n ideoima lihamukin syönnin MM-kilpailut. Itsekin osallistuin yhtenä vuonna, en sijoittunut. Se on ollut ainoa kerta kun olen syönyt lihamukia.
Sain tehtäväksi tehdä logon ja vuoden 2014 kilpailulle mainosvideon (katso alta).

Vuonna 2013 ideoin levymuki-arvostelua Lahen Lehteen. Ajatuksena oli että raati arvioisi Lahden lihamukit. Suuremman huomioarvon saamiseksi, ehdotin freelancer-toimittaja Janne Urpuselle että hän tekisi arvostelun Etelä-Suomen Sanomiin. Näin myös tapahtui

%d bloggaajaa tykkää tästä: